Американски държавни представители са предупредили украинските си колеги, че Киев

...
 Американски държавни представители са предупредили украинските си колеги, че Киев
Коментари Харесай

Politico: Без големи победи на бойното поле, Украйна може да загуби подкрепата на САЩ

 Американски държавни представители са предизвестили украинските си сътрудници, че Киев би трябвало скоро да реализира огромни победи на бойното поле, в случай че желае Вашингтон да продължи с помощта си в същия мащаб. Това оповестява в четвъртък европейското издание на вестник Politico, базирайки се на свои източници.

Както отбелязва вестникът, един нескончаем спор ще докара до отмалялост на Запада и привършване на арсеналите. Въпреки обществените обещания да поддържат Киев „ колкото е належащо “, американците неведнъж са предупреждавали, че Украйна би трябвало да реализира огромни победи, с цел да може Западът да продължи да оказва помощ.

С наближаването на " извънредно горещия и избухлив сезон на президентските избори " в Съединени американски щати, настоящето равнище на икономическа помощ ще бъде мъчно да бъде поддържано, написа вестникът. Въпросите по отношение на бъдещите задължения към Киев към този момент остават без отговор, споделят украински публични лица. „ Нека забележим по какъв начин протича контранастъплението на украинските въоръжени сили “, цитира вестникът думите на американски дължавни представители.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР